1-ouder vakantie in Italië

EENOUDERGEZINNEN OPGELET!
In 2016 organiseren wij voor de tiende opeenvolgende keer een reis voor eenoudergezinnen.
Bij ons kunt u als alleenstaande ouder genieten van een vakantie met andere eenoudergezinnen aan de Bloemenrivièra. Geen date- of koppelvakantie, maar heerlijk met uw kinderen relaxen bij het privézwembad of met andere eenoudergezinnen in de bergen wandelen, middeleeuwse dorpjes bezoeken en lekker naar het strand.

Niet iedereen houdt van een actieve vakantie. Met een boek relaxen bij het zwembad, terwijl de kinderen zwemmen, trampoline springen, tafelvoetballen, tafeltennissen of ravotten op het landgoed,hoort daarom ook tot de mogelijkheden. Als de kinderen na een heerlijke dag in de buitenlucht op bed liggen, tafelt u met andere alleenstaande ouders lekker na op het terras of bij het zwembad.
Voor de kinderactiviteiten wordt naar een bonte avond toegewerkt met dans, zang en acteren. Daarnaast zijn veel mogelijkheden op ons terrein voor sportieve activiteiten als voetbal, tafeltennis, trampoline, tafelvoetbal, muziek maken en zwemmen.kidsitalie

André en Monica (fusiegezin en beiden ervaring met vakanties als alleenstaand ouder) ontvangen u graag met een welkomstdrankje op Prati Piani aan de Bloemenrivièra. Prati Piani is goed te bereiken per auto, vliegtuig of trein. Kijk vooral ook op onze speciale 1-ouder vakantie website www.1-oudervakantieitalie.nl en op ons Youtube kanaal voor een impressie van 1-oudervakanties in de afgelopen jaren .

Het eenoudergezinarrangement bestaat uit:

  • 7 x overnachtingen;
  • 7x ontbijt; 7x lunchpakket, non alcoholische dranken en versnaperingen;
  • 6x driegangen maaltijd ;
  • Welkomstdrankje;

Arrangement op basis van eigen vervoer
Periode 23 juli -13 augustus 2016

Kato, Lien en ikzelf willen jullie nogmaals bedanken voor de leuke vakantie die we op Prati Piani hebben beleefd. Wees trots op de plek die jullie er van gemaakt hebben (en nog elke dag opnieuw maken). De unieke locatie, de rust & natuur, de authenticiteit van het landgoed in combinatie met het moderne comfort, de lekkere keuken, jullie gastvrijheid en goede zorgen en het `hier moet niets` gevoel, we willen de herinnering er aan nog lang vasthouden…
Annick, Kato & Lien, Juli 2011

Prijs per week:
€ 645 per volwassene
€ 390 per kind
Reis is voor eigen rekening. Transfer vanaf vliegveld Nice Cote d’Azure voor €100.
Mocht u meer informatie willen neem dan contact op met info@pratipiani.com.