De drie gebouwen van Prati Piani

Aan één kant van het rustige bergweggetje liggen de Villa en het Casa Cantoniera, die beide uitermate geschikt zijn voor families. Aan de andere kant treft u de boerderij, die vooral geschikt is voor activiteiten met wat grotere groepen. Hier bevindt zich ook het zwembad van 10 x 5 x 1.20m. Door de ligging van Prati Piani zijn rust en privacy voor een ieder gegarandeerd. Uiteraard bestaat ook de mogelijk het hele complex te huren, worden waardoor u de beschikking heeft over twintig slaapkamers (17 tweepersoons en 3 eenpersoons kamers).Klik op de gebouwen voor meer informatie. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

omgeving

  1. Villa
  2. Casa Cantoniera
  3. Fattoria
  4. Bergweggetje Carpasio – San Bernardino di Conio (Via Prati Piani)
  5. Overloop bron
  6. zwembad 10 x 5 x 1.20 gelegen naast de boerderij


De Villa

De Villa (geschikt van 1 tot 10 personen), daterend uit de dertiger jaren, werd luxueus gebouwd en afgewerkt met eikenhouten deuren en trappenhuis,

Lees meer >>

Het Casa Cantoniera

Het Casa Cantoniera bestaat uit twee appartementen, het linkerdeel heeft één slaapkamer en is geschikt voor 2 maximaal drie personen.

Lees meer >

Het rechterdeel heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 4 maximaal 5 personen.

Lees meer >

Fattoria

De boerderij met 11 slaapkamer en geschikt tot 20 personen is het grootste verblijf van Prati Piani. Met een vergaderzaal van 144 m2 en een grote keuken en eetruimte is de boerderij de plek voor groepsactiviteiten.

Lees meer >