Specials

Met in totaal beschikking over 20 slaapkamers, waarvan 17 tweepersoons en drie eenpersoons is Prati Piani ideaal voor groepen. Ons grote terrein van 7 hectare garandeert de rust en privacy die Prati Piani de ideale plek maken voor activiteiten als meditatie, spiritualiteit maar ook sportvakanties en vakantie voor bijvoorbeeld één ouder gezinnen. Wij organiseren dit soort activiteiten vaak samen met partners als bijvoorbeeld BootcampTeam en de MeditatieProeverij. Mocht uzelf een leuk idee hebben voor het organiseren van een activiteit waar de rust, ruimte en authenticiteit van Prati Piani een pré is neem dan gerust contact met ons op. Momenteel organiseren wij de volgende speciale vakanties:

Bootcamp vakanties

Oude tijden herleven bij Prati Piani. In de jaren zeventig was Prati Piani het wintertrainingskamp van Inter Milaan en nu organiseren wij samen met BootcampTeam in het voorjaar en najaar Bootcamp training op Prati Piani.
U kunt vier dagen komen maar ook acht dagen.

LEES MEER >>>

banner_italie

Trouwen bij Prati Piani

Jullie trouwdag, een dag vol passie en romantiek, dan denk je natuurlijk aan trouwen in Italië . Het land waar men het leven van alle dag ten volle omhelzen. Waar iedereen blij en gelukkig is. De ideale plek om jullie mooiste dag feestelijk te vieren alsof jullie je in een Bertolli reclamespotje wanen. Kijk vooral ook op onze speciale trouw website www.zegjainitalie.nl.

LEES MEER >>>

WildPLuk dagen

Wij organiseren wildpluk dagen op en rond Prati Piani. Al wandelend gaat u op zoek naar alles wat de natuur te bieden heeft. Van de oogst wordt samen met Monica een heerlijke maaltijd bereid in ons restaurant La Stalla.

WILDPLUK DAGEN PRATI PIANI
• 4 nachten;
• 3x ontbijt; 4x lunch;
• 3x 3-course diner
• Welkom pakket;
• Consumpties included (fair use policy)
• Vlucht naar Nice zit niet in de prijs
• Pick-up Drop off Nice-Cote d’Azure
Prijs:
€ 499 4 daags arrangement (gedeelde kamer, 1-persoonskamer € 100 extra), , € 999 8 daags arrangement.

LEES MEER >>>

Prati Piani en bedrijven

Prati Piani leent zich uitstekend voor bedrijfstrainingen, bedrijfsuitjes, een brainstorm of ‘op de hei-sessies’ en is daarmee ideaal voor bedrijven. Groepsprocessen worden versterkt door de rust, de ruimte en de geïsoleerde ligging van het landgoed.

LEES MEER >>>

Mountain biken

Voor liefhebbers van off- en on the road mountainbiken is Prati Piani de ideale bestemming.
Rond Prati Piani kan er naar hartelust gefietst worden en zijn er qua “zwaarte” diverse routes te maken met of zonder gids mogelijk, waarbij u elke keer weer verrast wordt door de prachtige uitzichten en de bijzondere middeleeuwse dorpjes.

LEES MEER >>>